Companie

Companie Companie Companie Companie Companie

Polystart este o companie de proiectare si executie instalatii mecanice si electrice care se bazeaza pe relatia de durata cu clientul, avand o colaborare transparenta inca de la  faza de concept arhitectural, proiectare, executie pana la service si asistenta post vanzare.

 

Firma se bazeaza pe un colectiv de 259 de persoane din care fac parte proiectanti, care alaturi de managerii de proiect si personalul de executie colaboreaza pentru a imbunatati solutia si a o adapta in functie de nevoile existente pe teren in momentul executiei sau pentru a realiza o proiectare de detaliu a solutiei existente.

 

De asemenea compania dispune de o capacitate industriala reprezentata de doua hale de productie, una de tubulatura unde este executata tubulatura circulara si rectangulara avand o gama de diametre cuprinsa intre 100 mm si 1.250 mm si orice piese speciale clasice si la comanda adaptate la nevoile fiecarui client si una de tablouri electrice unde sunt executate tablouri electrice pana la 4.000A, debrosabile, modulare de automatizare sau tip MCC. Aceste tablouri se impart in mai multe categorii astfel:
- de distributie pentru toate tipurile de cladiri
- de forta si automatizare in special pentru obiective industriale
- de compensare cu factorul de putere pentru toate tipurile de cladiri.